Κολπική ξηρότητα στην εμμηνόπαυση

Posted by olotis-admin 11/12/2018 0 Comment(s)

Τέλος στην κολπική ξηρότητα με μια απλή και αξιόπιστη πρόταση. Η καινοτόμος σύνθεση του Confiance Intimate Cream Gel δίνει τη λύση σε ένα πρόβλημα που επηρεάζει την ποιότητα ζωής πολλών γυναικών.

Κολπική ξηρότητα στην εμμηνόπαυση.

Δεν είναι μόνο οι εξάψεις, οι αλλαγές στη διάθεση, η ορμονική “επίθεση”, η εμμηνόπαυση επηρεάζει και την ερωτική ζωή των γυναικών που την περνούν, καθιστώντας συχνά την ερωτική επαφή μια επώδυνη διαδικασία.

Πολλά προϊόντα υποτίθεται πως συμβάλλουν στη λίπανση του κόλπου και τη διευκόλυνση της ερωτικής επαφής. Ουσιαστικά, όμως, τα προϊόντα αυτά “εξαφανίζονται” σχεδόν αμέσως μετά τη χρήση, χωρίς να προσφέρουν αυτό που υπόσχονται.

Αυτό ακριβώς είναι το κενό που έρχεται να καλύψει το Confiance Intimate Cream Gel.

Εκτός από τις αντιγηραντικές της ιδιότητες, η σύνθεση του καινοτόμου αυτού προϊόντος  ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και αποκαθιστά το υδρολιπιδικό της φιλμ. Η σύνθεση αυτή, η οποία κάνει και τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα προϊόντα που υπόσχονται την ίδια δράση, ενεργεί όχι μόνο άμεσα, αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αλλά και μακροπρόθεσμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά την αντοχή της.   

Επιπλέον, το Confiance Intimate Cream Gel δεν αλλοιώνει τα αποτελέσματα γυναικολογικών εξετάσεων (π.χ. τεστ PAP) και δεν περιέχει ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες, άρα αποτελεί την πιο φυσική λύση ενάντια στην ξηρότητα, εφόσον δεν επηρεάζει τον οργανισμό με οποιονδήποτε τρόπο. *Απλώνετε ελάχιστη ποσότητα Confiance Intimate Cream Gel με ελαφριές κινήσεις μασάζ στην είσοδο του κόλπου και την περιγεννητική περιοχή. *Χρησιμοποιείται 1-2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση τουλάχιστον μισή ώρα πριν την ερωτική επαφή, ώστε το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα.

Leave a Comment