Ραγάδες και αδυνάτισμα

Posted by olotis-admin 11/12/2018 0 Comment(s)

Δείτε το σώμα σας να αλλάζει χωρίς να χάνει τη σφριγηλότητά του. Ένα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη των ραγάδων διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αναδεικνύει το αποτέλεσμα.

Η απόφαση για αδυνάτισμα δεν δοκιμάζει μόνο τη θέληση και την όρεξή μας. Κάθε δίαιτα που οδηγεί σε μείωση του σωματικού βάρους αποτελεί μια δοκιμασία και για το δέρμα, το οποίο καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες: η εμφάνιση ραγάδων είναι η πιο συχνή συνέπεια αυτής της προσαρμογής.

Μπορείτε να ενισχύσετε την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της δίαιτας και να την βοηθήσετε να ανταπεξέλθει στη διαδικασία, αν, παράλληλα με το διαιτολογικό σας πρόγραμμα, έχετε προβλέψει τη χρήση ενός ισχυρού προϊόντος κατά των ραγάδων. Το Estrias Cream είναι ένα γαλάκτωμα που απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα και μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στην εμφάνιση ραγάδων, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί από την πρώτη μέρα της δίαιτας.

Απλώνετε το προϊόν με κυκλικές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις μασάζ σε όλο το σώμα, και κυρίως στις περιοχές που εμφανίζονται οι ραγάδες (κοιλιά, μηροί, γλουτοί, μπράτσα κλπ).

Χρησιμοποιείται 2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση από την πρώτη μέρα της δίαιτας, ως και το τέλος της περιόδου συντήρησης.

Leave a Comment