Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή και αντικαταβολή με courier εντός Ελλάδος. Για την Ελλάδα Οι αποστολές εντός Αττικής και στα μεγάλα αστικά κέντρα γίνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής, η οποία έχει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής πανελλαδικά. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, το Olotis.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας μέσω των ΕΛΤΑ Courier με δωρεάν έξοδα μεταφοράς. Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής και στα μεγάλα αστικά κέντρα παραδίδονται σε   1-2 εργάσιμες μέρες από την αποστολή τους, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Για τη Κύπρο & την Ε.Ε. Οι αποστολές στην Κύπρο και στην Ε.Ε., ζώνη 1&2* επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 12,00 € ανά παραγγελία, ενώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ, αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 70 €. Η αποστολή γίνεται με τη D.H.L. Για Χώρες εκτός Ε.Ε. Οι αποστολές εκτός Ε.Ε επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 24,00 € ανά παραγγελία, ενώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ, αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 140 €. Η αποστολή γίνεται με D.H.L και ΕΛΤΑ. Γενικά Οι παραγγελίες στην Κύπρο και στην Ε.Ε, Ζώνη  1&2 αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών D.H.L και παραδίδονται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες εκτός Ε.Ε αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών D.H.L ή ΕΛΤΑ και παραδίδονται σε 7-10 εργάσιμες ημέρες. Συγκεντρωτικά, τα κόστη αποστολών και επιστροφών είναι τα ακόλουθα:

Κάθε αποστολή συνοδεύεται από έναν αριθμό αποστολής δέματος (Tracking Number) ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία της.   


*ΖΩΝΗ 1: Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ολλανδία. 

*ΖΩΝΗ 2: Αυστρία, Βουλγαρία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολλωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία.